Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Andere bekeken ook
€1799

Retourneren

RETOURNEREN

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.

U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

Deze kosten bedragen circa 4,85 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via retour@treeblue.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is

WAAROM IS RETOURNEREN NIET GRATIS?

TreeBlue wilt stimuleren dat men boeken koopt die nodig zijn, en negatieve impact om de natuur door transport en verpakkingsmateriaal te minimaliseren.

RETOURVERZENDKOSTEN

Voor brievenbuspakketjes geldt het actuele (21-11-2022) PostNL tarief van €4,85 op basis van gewicht tot 2kg.

Voor pakketzending geld het actuele (21-11-2022) postNL tarief van €6,96 op basis van gewicht tot 10kg.